si për të nxjerrë flash flash


svara 1:

Pra, në shfaqjen e Flash shohim që Wally është më i shpejtë se shpejtësia intime e Barry dhe madje Barry pranon që Wally potencialisht mund të bëhet më i shpejtë se ai në kohë. Barry sigurisht që është më i shpejtë sepse ai ka më shumë kohë me fuqitë e tij dhe duke i rritur ato. Pavarësisht kësaj, qoftë Guri i Filozofit apo diçka tjetër, Wally po e zinte hapin. Të paktën derisa Barry të jetë brenda Forcës së Shpejtësisë për 6 muaj duke rezultuar në atë që të marrë një shtytje jashtëzakonisht të fuqishme aq shumë sa që Wally as nuk mund të vazhdonte me të. Së bashku me këtë, vetë Forca e Shpejtësisë në thelb i ka dhënë Barry më shumë shpejtësi pasi ai është i zgjedhuri i tyre, mendoj. Ai dëshiron që Barry të ketë sukses (provuar në episodin e fundit, "Tundimi i fundit i Barry Allen").

Tani në komike, Kid Flash (po supozoj se Wally West II) është njeriu më i shpejtë i gjallë me vetëm Barry (dhe ka shumë të ngjarë Eobard) që ka ëndërruar ndonjëherë të kapë nipin e tij. Tani kjo shkon në faktin se mendja është një pjesë e madhe se sa i shpejtë është një shpejtës. Shikoni Wally në komike ishte në të vërtetë shumë i ngadaltë në krahasim me Barry dhe kur ai merr mantelin ai në thelb ka krijuar këto pengesa brenda kokës së tij duke e bërë atë më të ngadaltë. Këto pengesa mendore janë krijuar sepse Wally nuk dëshiron të "zëvendësojë Barry". Kur u përball me Eobard Thawne ai i theu ato barriera mendore dhe kështu u bë shumë më shpejt se më parë. Përfundimisht ai me të vërtetë bëhet më i shpejti (duke qenë i pari që tejkalon Black Flash)

Sipas mendimit tim, këta të dy kanë të bëjnë me një mentalitet. Kur Barry doli nga koma ai ishte jashtëzakonisht ndryshe. Ai nuk ishte djegur aq shumë dhe ishte shumë më i relaksuar. Ai ndihej më i lidhur me burimin e tij të energjisë. Tani Wally në komik nuk përdor Forcën e Shpejtësisë por lejon që energjia kozmike të rrjedhë përmes tij, siç përmbledh Grodd, Wally është i lidhur shpirtërisht duke treguar se ndoshta mentaliteti luan një rol kyç në sa shpejt jeni. Barry në komike duhet të jetë shumë më i shpejtë pasi ai është gjenerator i Forcës së Shpejtësisë por ai nuk i ka pushtuar plotësisht frikën e tij.

Në Young Justice, Wally ka kopjuar vetëm procesin me furnizime të kufizuara aq të përparuara sa vetë aksidenti i Barry.